Actueel

Deze vijfde golf is aan zijn hoogtepunt toe. Wat wij nu in realiteit zien, zijn weerom infecties van virale-, bacteriële aard. Niettemin, werden mensen tot driemaal gevaccineerd! Mensen komen nu ook opdagen met Corona-vaccin-nasleep klachten. Nu spreekt men van een 2de boostprik voor mensen met een lage immuniteit, of immuniteitsproblemen. De basisgezondheid , of  een normale immuniteit van vele gezonde mensen, vóór de Corona-crisis, wordt zwaar op de proef gezet. Hoe meer men inentingen geeft, hoe meer het lichaam gaat rekenen op die vaccins voor de volgende virale golven, of nog; hoe zwakker de natuurlijke immuniteit wordt. Algemene- vermoeidheid, totale uitputting, -spierpijnen, -hartkloppingen, -nekpijnen, -rugpijnen , ontstekingen , maagpijnen, hoofdpijnen enz.. zijn alledaagse klachten geworden en dit bij jonge mensen! Niet normaal! Evidence Based Practice leert ons vandaag een stevige les!

Maar er is hoop! De WHO stelt nu dat vanaf het voorjaar de coronacrisis zou kunnen keren. De Algemene Immuniteit onder de bevolking, al of niet gevaccineerden, gaat 60% bedragen en dan maakt het virus weinig kans meer. Na deze vele golven én doorbraakinfecties, kunnen wij niet anders besluiten dat bijna de gehele bevolking ooit eens besmet is geraakt met één of andere variant. Al of niet gehospitaliseerd, al of niet gevaccineerd, het virus gaat nog steeds zijn gang. Men noemt dit de transitie van corona-virus.

De druk op de maatschappij/mensen/burgers is nooit zo hoog geweest. Kinderen, ouders , grootouders ondervinden dagelijks de corona-mentale stress en -onzekerheid.

Als men er zuiver wetenschappelijke studies, onderzoeken op na houdt, merken we meteen op dat wanneer een populatie waarvan meer dan 70% ingeënt is, er een groepsimmuniteit zou moeten bestaan. Deze grotere groep beschermt de kleinere groep. Wat merken wij in de realiteit: in Vlaanderen is meer dan 80% gevaccineerd, niet één maar minstens twee keer. Zelfs tot drie maal! En toch zijn er terug infecties, de vierde, de vijfde, de … golf Corona. Dit klopt niet! Wie eens even blijft stilstaan en de pandemie eens nuchter en rustig overschouwt, moet opmerken dat het hier over niets anders gaat dan ‘doorbraakinfecties’.  Enige vorm van wetenschappelijk fatsoen zou toch op zijn minst de kritische vraag mogen stellen of deze vaccins in orde zijn om de transitie van het virus in te perken? Hieronder data verzameld door ‘Our world in data’ aan de John Hopkins University van 247 miljoen Covid-19 gevallen vanaf de start van de pandemie tot 31 oktober ’21.

Wereldwijde gegevens over 188 landen bewijzen dat het hoogste aantal gevallen van Covid-19 zich in de meest gevaccineerde landen bevindt!

https://dailyexpose.uk/2021/11/02/worldwide-data-proves-the-highest-covid-19-case-rates-are-in-the-most-vaccinated-countries/

Wat zijn eigenlijk doorbraakinfecties?

Alles heeft hier te maken met uw individuele weerstand t.o.v. virussen, bacteriën, pollen en andere vreemde (fijn)stoffen die niet thuis horen in uw lichaam. Hoe gaat jouw lichaam daar mee om? Uw eigen, individuele complexe immuniteit zorgt voor de opkuis van deze indringers en dit continu alle dagen, elk uur, elke minuut, elke second in gans uw leven! Nu, wanneer je gevaccineerd bent tegen Covid-19, heb je specifieke anti-lichamen aangemaakt tegen die welbepaalde (eerste)stam van Covid-19. Dit is goed voor een bepaalde tijd (zes à acht maanden, schat men in). Daarna verdwijnen deze niet volledig, maar zijn zij onvoldoende aanwezig bij een volgende besmetting van een 2.0- Covid-19, één van de vele toekomstige varianten? Dit noemt men een doorbraakinfectie. Na enig voortschrijdend inzicht komen doorbraakinfecties vooral voor bij gevaccineerden.

Logischer wijze kunnen we niet anders stellen dat ook juist de gevaccineerde mensen het virus-variant doen circuleren! Dit zien wij nu gebeuren!  Eerst bij de zwaksten in de bevolking, de kleine kinderen (peuters en kleuters terug naar school), bij de ouderen (hoogbejaarden in woonzorgcentra, want daar komt jong en oud samen alle dagen voor verzorging en bezoek) Is het zo ondenkbaar dat ook het verzorgend personeel, al zijn zij drievoudig gevaccineerd, geen drager kunnen zijn van eén van deze varianten. Evengoed als een niet-gevaccineerd persoon, besmetten zij ongewild de woonzorginstellingen. Idem dito geldt voor de ziekenhuizen, al is men daar meer uitgerust met materiaal, en discipline om het virusvariant te beheersen. Laat ons hopen dat de toekomstige mutaties van het Sars-2 / Covid-19-virus naar mildere grieptoestanden gaat evolueren, om dan onze eigen natuurlijke immuniteit het volledige virus te laten verschalken, en niet alleen zijn ‘spikes’ , wat genetische inentingen beogen.

Is het dan nu niet stilaan de tijd dat wij de polarisatie tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden, die de overheid volop gebruikt om vaccins aan de man te brengen, een halt toe te roepen. Binnen aanzienbare tijd zullen wij toch terug allemaal weer samen door het leven moeten gaan, of wij dit nu willen of niet. De dag kan niet zonder de nacht, wij kunnen niet zonder elkaar!

 

86

86 thoughts on “Actueel

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.